Bloc de Moisès Rial. Hemeroteca de les entrades del bloc LLIBERTATS de l´any 2006.Si vols contactar: llibertats@gmail.com

dijous, 28 de desembre de 2006

Campanya 2006 de Festes nostrades . El caga tió l´hem d´exportar com a simbol universal català


Aquestes dates que hi ha qui fa campanya pel caga tió, enlloc del ianqui Pare Noël importat, que denuncien el casal osonenc La Desperta amb la campanya "cagum el pare Noël" o l´entitat Bon rotllo, d´Igualada, amb aquesta campanya de substitució del Pare Noël pel Caga tió tradicional Català. Si no defensem nosaltres les tradicions catalanes, qui ho farà?.Aviam si s´amplia les adhesions d´entitats i associacions de botiguers i comerços del país. I si posem de moda els catalans el caga tió, inclús l´exportem arreu com a símbol català universal?
En aquest sentit, l´Associació Cultural L´ateneu, difon la següent campanya, que aquí en faig ressò:


L'ateneu.org engega l'edició 2006 d'aquesta campanya interactiva


Després de l'èxit dels anys anteriors, l'Associació Cultural L'ateneu.org ha engegat una nova edició de la campanya participativa Festes nostrades, tot coincidint amb l'arribada de les festes del cicle hivernal. A través de la web www.festesnostrades.lateneu.org, la campanya té la finalitat de recuperar la iniciativa popular en la celebració de les festes lligades al solstici d'hivern i la voluntat d'activar, de nou, la participació a través de la xarxa. Davant la tendència d'homogeneïtzació cultural i l'augment dels interessos comercials durant aquestes dates, Festes nostrades vol ser una petita aportació per a la recuperació d'un Nadal més nostre i popular, però també per fer unes festes més sostenibles des del punt de vista social, ambiental i cultural. En aquest sentit cal destacar l'apartat Consum responsable, una guia amb consells, recursos i alternatives per exercir un consum ètic, solidari i vinculat a la terra. També hi trobareu una agenda d'actes populars, un recull de costums i tradicions, un llibre de poemes en català i un llistat de recomanacions culturals. Com totes les campanyes de L'ateneu.org, Festes Nostrades està oberta a la participació popular, ja sigui afegint actes a l'agenda, aportant poemes per al llibre o fent sugeriments de recursos culturals i tradicions nostrades.


Per unes festes més nostrades, us convidem a participar-hi!

www.festesnostrades.lateneu.org
NOTA: La pàgina www.festesnostrades.lateneu.org està realitzada amb programari lliure i optimitzada per ser visualitzada amb navegadors que segueixin els estàndards de la World Wide Web Consortium. Algun navegador no segueix aquests estàndards i pot ser que si hi treballeu tingueu algun petit problema de visualització. Us recomanem que feu ús de navegadors de codi obert (Mozilla, FireFox, Konqueror, etc).

Associació Cultural L'ateneu.org
www.lateneu.org

L'Associació Cultural L'ateneu.org és una entitat nascuda el 2003 amb l'objectiu de fomentar la participació popular en l'àmbit social i cultural dels Països Catalans mitjançant les noves tecnologies de la comunicació. Ha impulsat el portal L'ateneu.org i les campanyes Torneu, torneu Esquirols, Festes nostrades, Estima en català i Sender dels Països Catalans. També ha participat en diverses campanyes unitàries, com la plataforma Pel català a l'escola.

>>Us preguem que envieu aquest missatge als vostres contactes per tal de fer difusió de la campanya. Moltes gràcies.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici