Bloc de Moisès Rial. Hemeroteca de les entrades del bloc LLIBERTATS de l´any 2006.Si vols contactar: llibertats@gmail.com

dissabte, 2 de desembre de 2006

25 primers anys de Ràdio Puig-reig


Us passo la nota de l´aniversari que es celebra demà a Puig-reig, que són els primers 25 anys de l´emissora municipal, ara que fa pocs dies que s´ha tancat el darrer Fòrum 10, continua la primera emissora del Berguedà, amb actes i informació següent, un dia de retrobada a la gent que em fet ràdio al llarg dels anys al poble:

Amb el lema TOTS SOM RÀDIO PUIG-REIG, hem organitzat pel proper diumenge dia 3 de desembre la festa d’aniversari.

Des de sempre hem cregut que és molt important la col•laboració de tothom. Per tant, volem agrair l’esforç de tota la gent que participa o ha participat a Ràdio Puig-reig ; també a totes aquelles persones que des de les diferents institucions , entitats o que de forma particular ens ha donat suport per seguir fent ràdio. Pensem que és molt important trobar-nos tots al dinar del 25è aniversari.

La festa començarà a les 12 del matí amb un vermut popular a la Plaça Nova, amb la col•laboració de les empreses LIVEN, Obrarors i Caus , on tothom hi és convidat . Durant el vermut podrem gaudir del combo de l’Escola Municipal de Música de Puig-reig , dels Geganters de Puig-reig , dels Gegants del CEIP Alfred Mata , dels Xanquers de les Escoles Parroquials i dels Dimonis del Clot de l’Infern , Polifònica de Puig-reig.

Tot seguit els que estiguin apuntats es desplaçaran al Pavelló on es farà el dinar de germanor amb el següent menú :
Paella
Pollastre amb gambes
Pastís d’aniversari
Pa , Vi , Cava , Cafè i Licors

El dinar és obert a tothom i el preu serà de 15 euros per les persones que durant els darrers anys no hagin estat vinculades a la ràdio.

Per totes les persones col•laboradores de programes i els/les membres de la Junta del Patronat i del Consell Consultiu serà gratuït. Apunteu-vos tant aviat com pugueu al telèfon 93 8380184 o al correu electrònic info@radiopuig-reig.net o la web www.radiopuig-reig.net.

Ens agradaria que hi fóssim tots, ja que pensem que vint-i-cinc anys és una fita important i moltes vegades inassolible ; per tant voldríem felicitar-nos i al mateix temps demanar-vos que tots junts omplim a vessar el pavelló com a mostra de suport i agraïment a la feina que tanta gent ha fet durant tots aquest anys.

Si esteu interessats en assistir a la festa podeu trucar el tel 93 838 01 84 i els donarem el numero de compte per fer l’ingrés , pel tiquet del dinar.

Donada a la capacitat del local i a l’organització del dinar , ens és imprescindible saber el més aviat possible el nombre d’assistents .

Per tant us recordem el termini màxim per fer la reserva és el dia 26 de novembre.

0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici