Bloc de Moisès Rial. Hemeroteca de les entrades del bloc LLIBERTATS de l´any 2006.Si vols contactar: llibertats@gmail.com

diumenge, 26 de novembre de 2006

Comando precari...en marxa! La impunitat laboral a internet s´ha acabat, si tu vols


Aqui teniu un exemple del que trobareu i ara amb ajut d´internet, hi ha una nova eina per denunciar les males pràctiques empresarials , com aquest cas d´una oferta ilegal de treballar en un supermercat estafant la seguretat social, en condicions draconianes...
I aqui us he posat algunes fotos enviades per la gent al bloc de denuncia del "comando Precari", que per casualitat vaig escoltar altra dia a ràdio 4, quan anava cap al fòrum10 de ràdio Puig-reig, on hi havia el director antoni vilalta de ràdio 4, el ramon font, director de mitjans en funcions de la generalitat, el fèlix noguera de regio7 i TVM i domenech sesmilo, d´UDC i del CAC, que van parlar de la TDT, del EPRA que regular mitjans europeus i moltes altres coses, però al que anava, aquesta nova eina virtual que promou l´Avalot, que hi ha alguns membres ex- JERC i ara d´ERC, com el coordinador Òscar Riu, tot i ser les joventuts d´UGT a Catalunya, que va dir si a l´estatutet, a reformes laborals, i per poc fan conseller Alvarez de conseller, però que en aquest cas, cal felicitar, ja que s´han compromès que aquells casos que es facin arribar i com més detallats millor, dur-los per denunciar davant la inspecció de treball i culpar als empresaris que se saltin la legalitat posant en perill la salut de treballadors o els seus drets sociolaborals.
Ja tardes a punxar fotos amb el mòbil d´obres irregulars en matèria de seguretat pels treballadors, gravar propostes ilegals de treball que tinguis, etc. Al blog de Recursos humans confidencial, i tindràs lloc si et trobes en una situació laboral injusta o denunciable per altri que sigui del teu coneixement. La impunitat, ara amb la xarxa, ja no pot tenir lloc en el terreny laboral, i les seves me´s de 3000 visites diàries, ja diu molt com està de xungo la realitat precària i les moltes coses a denunciar per desconeixement o indefensió..
Només recordar que clicant aquí, podeu denunciar directament a inspecció de treball de la generalitat, i aviam si eliminem aquest més de 100 persones que moren a la feina anualment a Catalunya i que poques vegades se´n parla.


0 comentaris:

Publica un comentari a l'entrada

Subscriure's a Comentaris del missatge [Atom]

<< Inici