Bloc de Moisès Rial. Hemeroteca de les entrades del bloc LLIBERTATS de l´any 2006.Si vols contactar: llibertats@gmail.com

dissabte, 1 d’abril del 2006

I OPEN DE CATALUNYA DE DARDS PER EQUIPS. PUIG-REIG

Avui es disputa té lloc el I torneig Campionat de Catalunya de Dards per equips, organitzat des de la Federació Catalana de Dards, conjuntament amb el Club Dards la Xarxa, aqui a Puig-reig (Berguedà).
Ben aviat, pels qui pugueu estar interessats, o hagueu assistit com a jugadors i/o públic, us faré present els resultats, de moment aqui teniu les fotos preses en plena competició d´una forma altruista i aleatòria. Si voleu donar-ne difusió, passeu l´enllaç de la pàgina, perquè altres interesats en els dards, en puguin tenir coneixement de l´esdeveniment i la seva difusió pública.´L´Enric, cap de premsa de la Federació ens facilita els següents resultats d´aquest campionat de Catalunya per equips.

CLASSIFICACIÓ FINAL CAMPIONAT DE LA COPA DE CATALUNYA PER EQUIPS.

13º-A.D.G. La Garrotxa / Sant Joan de les Fonts / 2ª Divisió
El C.E.D.S.A.B. de Sant Andreu de la Barca es proclama campió de la 1era edició de la Copa de Catalunya per equips.

El C.E.D.S.A.B. de Sant Andreu de la Barca es va proclamar campió de la 1era edició de la Copa de Catalunya per equips cel·lebrada aquest pasat cap de setmana a Puig-Reig tras guanyar en una apretada final a l’actual campió de lliga de 1era divisió,el cd Montcada i Reixac A per el resultat de 5/3.La superioritat del conjunt del Baix Llobregat es va evidenciar en el primer partit de la final amb un cd Montcada i Reixac A salvant in extremis el primer punt de partit a favor del C.E.D.S.A.B. en l’última partida de parelles.
El partit definitiu va començar amb victòria de Jose Escudero(CEDSAB) davant Jesús Garcia (cd Montcada i Reixac A) per 2-1.Carlos Rodríguez(cd Montcada i Reixac A) va esser l’encarregat de posar les taules al marcador tras guanyar Ramon Matamoros(CEDSAB) per 2-0,establint el 1/1 al marcador provisional.Francisco Solis (CEDSAB) va trencar l’empat després de guanyar Daniel Martinez(cd Montcada i Reixac A) per 2-1 mentres que el seu company Manuel Horrillo(CEDSAB) establia el 3/1 al marcador tras guanyar per 2-0 Angel Porras(cd Nontcada i Reixac a).El cd Montcada i Reixac A va reaccionar en la cuarta partida mitjançant Eusebio Calero que va guanyar Manuel Linares(CEDSAB) per 2-0 deixant el marcador en 3/2 i tot per decidir.
El punt mes decisiu del partit va esser sens dubte el que varen disputar Josep Santonja per part del cd Montcada i Reixac A i Carlos Velasco per part del conjunt Sant Andreu de la Barca.C. Velasco amb un nivell de joc i concentració excepcionals va guanyar el punt a Josep Santonja per 2-1 en la que va ser una de les millors partides disputades en tot el campionat.Amb el 4/2 en el marcador a favor i conscients de que només necessitaven un punt per proclamar-se campions,l’equip del C.E.D.S.A.B. de Sant Andreu de la Barca va donar entrada en la primera partida de parelles al duet format per Jose Escudero i Francisco Solis que van guanyar davant Daniel Martinez i Angel Porras del cd Montcada i Reixac A per 2-1,resultat que els donava la victòria final del campionat.
Amb el títol ja decidit es va disputar la segona partida de parelles entre Carlos Rodríguez i Josep Santonja per part del cd Montcada i Reixac A i Manuel Horrillo i Ramon Matamoros per part del C.E.D.S.A.B. amb victória dels primers per 2/1,resultat intrascendent per la consecució del títol de campió de la 1era Copa de Catalunya per equips 05/06.En tercera posició es va classificar l’equip tarragoní del cd El Vendrell,davant del conjunt del cd L’Hospitalet de Llobregat classificat en cuarta posició.

Signat:Enric Torres